Bali Film

A nagy nap

The Big Wedding (2013)

2018. január 16. - zhwriter

Ezen a filmen látszik, hogy francia elődje volt, nem is lepődtem meg, amikor kiírták a végén az eredeti mű címét (Az öcsém esküvője című 2006-os vígjáték). Az a fajta kavarodás, ami egy igazi jó színházi bohózat velejárója, itt teljes mértékben megtalálható.

Robert De Niro felhőtlenül "lubickol" a szerepében, egy rég elvált apát alakít, akinek örökbefogadott fia nősülni készül. A fiú biológiai anyja Kolumbiából Amerikába látogat az esküvő idejére, és mivel állítólag igen vaskalaposan vallásos, a gyerek még nem merte elmondani, hogy nevelőszülei elváltak, ők ezért három napig eljátsszák, hogy még mindig együtt vannak. Ez persze rengeteg mulatságos jelenetet eredményez. Diane Keaton és Susan Sarandon is remekül komédiáznak. Egyedül Robin Williamset éreztem visszafogottnak, főleg korábbi önmagához képest. Persze, a szerephez ez kellett. Őt egyébként nem itt lehetett először papi szerepben látni (lásd: Nászfrász c. film).

Jó beszólások, szívatások, összejövés, békülés, sokféle emberi kapcsolatot láthatunk a filmben. Nagyszerű szórakozás a felnőttek számára.

90%

A bejegyzés trackback címe:

https://balifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr8313580961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása